Junioritoimikunta pyrkii järjestämään juniori-ikäisille pelaajilleen mielenkiintoisia harjoituksia ja tapahtumia pitkin kesää.

Junioritoimikuntaa vetää Crisse Raitokoski ja toivoisi näkevänsä muitakin  mukana junoritoiminnassa. Jos olet vaikka juniorin vanhempi, tule mukaan!

Kaudella 2020 Kytäjän junioreille järjestetään viikoittaiset treenit tiistaisin klo 17:00 – 18:30. Junnutreenit ovat juniorijäsenillemme maksuttomia.

Ensimmäiset treffit pidetään 2.6.2020 klo 16:30 alkaen rangella.
Treenien sisällöt vaihtelevat viikoittain ja viikkotreenit vedetään Vaalaksen Antin ja junioritoimikunnan toimesta.
Tiistain harjoituksiin ovat tervetulleita kaikki seuramme jo harrastavat juniorit sekä juniorit, jotka haluavat kokeilla millaisesta harrastuksesta golfissa on kyse. Joten olet tervetullut tutustumaan lajiin koska vaan junnutreeneihin.

KyG Junnutapahtumat 2020:

    • 11.5. – 30.9. Eclectic juniorit (jäsenet)
    • 2.6.2020 => Viikoittaiset junnutreenit alkavat pyörimään klo 17:00 – 18:30 Rangella
    • 5-6.7. 24h golf – valtakunnallinen tapahtuma, jolla tuetaan seurojen junioritoimintaa
    • heinäkuussa Junnuleiri – Antin vetämänä

Keski-Uudenmaan JunnuTour

Kytäjä Golf tekee myös yhteistyötä Keski-Uudenmaan JunnuTourin kanssa. Keski-Uudenmaan JunnuTour on aloittelevien golfjunioreiden oma kilpailusarja.
Vuonna 2017 aloitettu Keski-Uudenmaan JunnuTour on saanut hyvän vastaanoton viime vuosina ja pelaajamäärät tourilla ovat kasvaneet. Vuonna 2019 yhteistyötä tehdään jo 12 eri seuran välillä Etelä-Suomen alueella.
Vuonna 2020 yhtään osakilpailua ei pelata Kytäjällä, vaan ne järjestetään muiden seurojen toimesta. Seuramme tukee junioreitamme jotka haluavat osallistua KUJT kilpailuihin ja tapahtumiin. Tavoitteenamme on järjestää Kytäjällä leiri junioreille, joka olisi avoin myös KUJT pelaajille.
JunnuTour -kiertue on tarkoitettu ensisijaisesti pelaajille, jotka ovat päässeet vasta lajin pariin ja käyvät ensimmäisissä kilpailuissa. Osallistujalla ei tarvitse olla vielä Green Cardia ja kierroksella saa olla mukana huoltaja.
KUJT:n osakilpailujen kautta juniorit pääsevät pelaamaan uusille kentille ja tutustuvat uusiin pelikavereihin. Yhtenä tavoitteena KUJT:lla on golfseurojen junioritoiminnan yhteistyön kehittäminen.
Osallistumisoikeus kisaan on vuonna 2003 tai myöhemmin syntyneillä ja ilmoittautuminen tapahtuu KUJTn sivujen kautta seuroittain. Kesän 2020 KUJTn kilpailut löytyvät www.kujt.fi sivuilta.

Muut Suomen Golfliiton juniorikilpailut

Future Tour on tarkoitettu 8-16 vuotiaille. Easy sarjat aloittelijoille ja Future sarjat HCP36 ja alle. Linkki Future Tour kilpailun sivuille https://golf.fi/kilpagolf/kiertueet/future-tour/

Junior Challenge Tour on 8-21 vuotiaille edistyneille pelaajille tarkoitettu tasoitukseton lyöntipelikilpailu. Linkki Junior Challenge Tour kilpailun sivuille (https://golf.fi/kilpagolf/kiertueet/junior-challenge-tour/)
Fujitsu Finnish Junior Tour (FJT) on alle 21 vuotiaille kilpapelaajille tarkoitettu kiertue. Linkki Fujitsu Finnish Junior Tour kilpailun sivuille https://golf.fi/kilpagolf/kiertueet/fujitsu-finnish-junior-tour/

Tervetuloa mukaan Kytäjän Junnutoimintaan!

Junioritoimikunnan vetäjä

Crisse Raitokoski
040 587 4147
crisse.raitokoski@gmail.com