Aulangon, Hyvinkään ja Kytäjän naisten jo perinteeksi käynyt ystävyysottelu kisattiin 15.6. SE:llä. Mukana oli 27 pelaajaa. Ukonilman takia kisa keskeytettiin ja palkinnot jaettiin poikkeuksellisesti yhdeksän reiän tulosten perusteella. Kiertopalkinto jäi toiseksi vuodeksi Hyvinkäälle, toiseksi tuli Aulanko ja kolmanneksi jäi Kytäjä. Viiden pelaajat yhteenlasketut bogeypisteet yhdeksältä reiältä olivat: Hyvinkää 87, Aulanko 83 ja Kytäjä 81. Kytäjän naisten seuratuloksen tekivät (paremmuusjärjestyksessä) Riitta Kiviranta-Kärkkäinen, Susanna Matero-Gört, Pirjo Halin, Marjatta Virtanen ja Aila Mäkelä.

Parhaan scratch-tuloksen, 41 lyöntiä, teki Hyvinkään Tarja Lähteinen, paras pistebogeytulos, 21 pistettä, oli Hyvinkään Sirpa Kuokalla, lähimmäksi lippua avasi Hyvinkään Tarja Lähteinen ysiväylällä ja pisimmälleni draivasi väylällä 15 Kytäjän Minna Keski-Kastari.

Tätä kolmen seuran traditiota päätettiin jatkaa ainakin seuravat kolme vuotta niin, että ensi vuonna kisataan Aulangolla, vuonna 2013 Hyvinkäällä ja 2014 jälleen Kytäjällä.

Seuraava Kytäjän naisten ystävyysottelu on 12.7. klo 11.00 Nordcenteriä vastaan, Nordcenterin Benz-kentällä. Ilmoittautumiset ladykapteenille sähköpostilla tai laittamalla nimi naisten pukuhuoneen ilmoitustaululla olevaan listaan.

KIITOKSET KAIKILLE OSALLISTUMISESTA JA TERVETULOA MUKAAN SEURAAVAAN KISAAN!

Terveisin

Marjatta Virtanen, ladykapteeni