Kenttien syystyöt alkaneet - Viheriöt syväilmastettu

Maanantaista 12.9. alkaen Southilla tehtiin viheriöiden syväilmastus. North Westilla vastaava toimenpide tehtiin ma 19.9. alkaen.


Kelien kylmetessä teemme kentillä syystöitä. Poistamme pelaamisen ja hoitokoneiden aiheuttamaa tiivistymistä kasvualustoista ennen talvea.

Viheriöillä teimme syväilmastuksen SE-kentällä alkaen maanantaina 12.9. ja NW-kentällä seuraavalla viikolla alkaen maanantaina 19.9.

Lisäksi ilmastimme viheriöiden ympärykset, seuraavaksi siirrymme väylien ja lyöntipaikkojen ilmastuksiin. Töistä pelille aiheutuvat haitat pyrimme minimoimaan, mutta kasvukauden päättyessä esim. ilmastusreiät eivät täysin enää umpeudu.

Syystöiden alkaessa myös green feet muuttuivat 12.9. alkaen

Maanantaista 12.9. alkaen green feet ovat syystöiden alkaessa molemmilla kentillä seuraavat:

  • Vieras green fee 60€
  • Pelioikeudenhaltijan vieras 50€
  • Osakkaan vieras 40€


Syksyn tullessa kentän alueella tapahtuu muutakin


Caruna alkaa asentamaan Kenkiäntien (NW 18 ja SE 15 välissä) varteen maakaapelia ja samalla tien vierellä kulkeva ilmalinja tolppineen poistuu. Työn kestoksi on arvioitu noin kahdeksan työpäivää. Työt alkavat NW-kioskin läheisen muuntamon vierestä ja hetkellisesti toinen kävely- ja golfautoreiteistä Kenkiäntien poikki voi olla suljettuna. Toivomme varovaisuutta tien ylityksissä työmaan ollessa kesken.

Maanantaina 19.9 urakoitsija aloittaa kentällä kastelujärjestelmän päivitystyöt. Uusi ohjauskaapeli asennetaan koko kentän alueelle. Kaapelin reitti tulee kulkemaan pääosin niityissä ja karheikoissa, mutta paikoin työkoneet ovat myös pelialueella. Peliä häiritsevä osuus töistä kestää arviolta kahdesta kolmeen viikkoa. Töiden edetessä tulemme tyhjentämään kastelujärjestelmän kentällä. Tyhjennyksen alkaessa kastelujärjestelmään kytketyt wc-tilat ja juomapisteet tullaan sulkemaan.

Lokakuun alussa Hyvinkään kaupunki aloittaa urakan, jossa Kytäjän koulu liitetään kunnallistekniikkaan. Kaivanto alkaa läheltä golfkentän tiilinavettaa ja kulkee Kenkiäntien penkalla sekä nykyisen pyörätiehen vierellä lähellä SE15-17 väyliä. Samassa yhteydessä autotien reunaan rakennetaan pyörätie koululaisia varten. Töiden arvioidaan kestävän joulukuulle saakka.