Kenttien avaaminen

Kytäjän kentät saadaan auki loppuviikosta niin, että North Westin etuysi aukeaa torstaina ja South East kokonaisuudessaan perjantaina. North West siis aluksi auki vain 9-reikäisenä.
​​​​​​​
​​​​​​​Haasteellisen kevään myötä kentänhoitoa tehdään kentillä koko päivän ajan ja varsinkin aamupäivisin kentällä liikkuu paljon hoitokoneita ja kentänhoitajia.

Kytäjän kentät saadaan auki kuluvan viikon lopulla, torstaina 12.5. ja perjantaina 13.5., seuraavasti:

  • North Westin etuysi aukeaa torstaina klo 12:05 alkaen. North West siis aluksi auki vain 9-reikäisenä.
  • South East kokonaisuudessaan auki perjantaina klo 12:00 alkaen.


Avaamispäiviä lukuunottamatta kentät ovat ensimmäiset viikot auki arkisin klo 10:00 alkaen ja viikonloppuisin klo 8:00 alkaen kentänhoidollisista syistä johtuen.


Kentänhoito ja kenttien avaaminen


Kenttien aukeamista on jouduttu odottamaan ja pelien alkaessa kentät ovat vielä kevätkunnossa. Haastava talvi ja kylmä kevät ovat johtaneet siihen, että talven jälkiä näkyy kentällä vielä jonkin aikaa avaamisen jälkeenkin.

Talven vaihtelevat kelit muodostivat paksun jääkannen lähes koko kentän alueelle. Pintavesikaivoja jäätyi umpeen, minkä johdosta sulamisvesiä on valunut mm. viheriöiden yli normaalia enemmän. Jään ja pitkään kentällä viipyneiden sulamisvesien alla kenttä ei ole talvehtinut toivotusti. Viheriöillä näkyy laajoja alueita, joissa heinä ei näytä kasvavan ollenkaan. Jäljet johtuvat pääasiassa mekaanisista vaurioista, jotka ovat aiheutuneet paksun jään rikkomisesta ja poistosta.

Töistä heikentynyt heinä on sietänyt kevään kovia pakkasia ja tuulikuivumista normaalia heikommin ja siksi luopunut vanhoista lehdistään. Hyvin talvehtineet vanhat lehdet muodostavat keväisin hyvän pelipinnan ennen kuin uusi kasvu pääsee vauhtiin. Tänä keväänä vanhaa kasvustoa on harmittavan vähän. Ilman lämmetessä ja kasvun kunnolla käynnistyessä kenttä vihertyy nopeastikin. Alueet, joilla tarvitaan kylvöjä ottavat hieman enemmän aikaa korjaantuakseen. Ilmiössä on paljon samaa, kuin syksyllä jäisellä kentällä pelaamisessa.

Myöhäisen kevään takia myös kentänhoitotyöt ovat viivästyneet. Ilman lämmetessä ja kasvun alkaessa kenttä alkaa vihertyä ja töitä riittää. Varsinkin aamupäivisin kentällä liikkuu paljon hoitokoneita ja kentänhoitajia, jotka eivät välttämättä ehdi peliryhmien alta pois. Pahoittelemme mahdollista haittaa pelaamiselle ja toivomme ymmärrystä ajalle, jonka kenttä vaatii tullakseen taas hyvään pelikuntoon.

Ajanvaraus WiseGolfin kautta


WiseGolfin oma sovellus on nyt julkaistu ja sen voi ladata omasta sovelluskaupasta (AppStore tai Google Play-kaupasta)​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Allaolevasta linkistä pääset kirjautumaan ajanvaraukseen myös selaimelta:Näin pääset kirjautumaan uuteen WiseGolf-järjestelmään:

WiseGolf-sovellukseen kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin kotisivuille/verkkokauppaan.

Kytäjä Golfin jäsenet (ennen kautta 2022) ovat jo rekisteröity käyttäjiksi ohjelmamuutoksen yhteydessä ja he voivat kirjautua sisään Kytäjä Golfin kotisivuilta "kirjaudu sisään"-linkistä tai WiseGolf sovellukseen ilman rekisteröitymistä seuraavasti:

  • KyG:in jäsenten (ennen kautta 2022) KÄYTTÄJÄTUNNUS on oma jäsennumero (esim. 1511) Oman jäsennumeron voi tarkistaa esimerkiksi omasta eBirdiestä, etusivulla oman nimen alla (fi-108-XXXX). Jäsennumero on tuo viimeinen numero ilman fi-108-alkuliitettä.
  • Jäsenten oletussalasana on muotoa: etunimen 2 ensimmäistä kirjainta, sukunimen 2 ensimmäistä kirjainta sekä syntymäpäiväsi.
  • Salasanassa on isot kirjaimet mukana seuraavasti, esim.: Matti Meikäläinen, syntynyt 1.6.1954 -> MaMe01 tai Kalle Golfari, syntynyt 15.11.1968 -> KaGo15​​​​​​​
  • Oletussalasanan voi vaihtaa oikeasta yläreunasta klikkaamalla omaa nimeä ja "Omat tiedot" --> Henkilö- ja osoitetiedot -> Vaihda salasana
  • Tarkistakaa samalla, että myös muut tiedot ovat oikein


Uusilla jäsenillä ja/tai pelioikeudenhaltijoilla käyttäjätunnus on sähköposti, jolla he ovat rekisteröityneet verkkokauppaan tai Kytäjän sivuille.

Jos käyttäjätunnusta ei vielä ole (esim. osakas, joka ei ole KyG-jäsen; pelioikeudenhaltija, joka ei ole KyG-jäsen tai vieraspelaajat yms.), pitää ensin rekisteröityä Kytäjän WiseGolfin käyttäjäksi "rekisteröidy"-linkin kautta. Käyttäjätunnus on tällöin rekisteröitymisessä käytetty sähköpostiosoite (Huom! Käytä samaa sähköpostiosoitetta kuin eBirdiessa, jolloin tasoitus yms. data kohdistuu automaattisesti)

Mikäli kirjautumisessa esiintyy ongelmia, ota yhteyttä caddiemaster@kytajagolf.fi niin selvitetään ongelma yhdessä.