Kesän 2021 aikana golfarit pääsevät kisaamaan Kytäjällä huippuolosuhteissa. Ensimmäinen BMW Kytäjä Challenge pelataan sunnuntaina 6.6. North Westillä.

Aktiivisesti kotimaan kisoja kiertävät voivat testata taitonsa huippukuntoisilla Kytäjän kenttillä ja kokemaan samalla uudelle tasolle viedyt kisajärjestelyt. Kisaviritysten lisäksi kiinnostusta on herättänyt erinomaiset palkinnot.

“Olemme sijoittaneet tapahtumat kilpailukalenteriin niin, että pääasiassa kotimaassa kilpailevilla on hyvä mahdollisuus osallistua molempiin kisoihin. Tapahtumien päiviä valittaessa olemme huomioineet mm. Finnish Tourin ja Mid Tourin osakilpailut”, kertoo Kytäjä Golfin toimitusjohtaja Jukka Koivu.

Avauskilpailun jälkeen BMW Kytäjä Challengen toinen kilpailu pelataan lauantaina 31.7. South Eastilla.

“Pelaajat pääsevät kokemaan Kytäjällä kaikin puolin ainutlaatuisen elämyksen. Ennen omaa lähtöaikaa ja kierroksen jälkeen pelaajilla on käytössä mm. players lounge, jossa heille on tarjolla syötävää ja juotavaa”, Koivu toteaa.

Kilpailussa on palkintoina huippuluokan majoituspaketteja ja golftarvikkeita, esimerkiksi Callawayn fitattu draiveri. Molemmissa kisoissa on kaikilla par 3 -väylillä lähimmäksi lippua -palkintona Garminin golfkello.

Tutustu kilpailuinfoon ja palkintopöytään tapahtumasivulla!

Tasoituksettomana lyöntipelinä pelattavissa kilpailuissa naiset ja miehet pelaavat samassa sarjassa; miehet pelaavat kentät takatiiltä (SE 64, NW 65) ja naiset 55-tiiltä. Kumpaankin kilpailuun otetaan mukaan maksimissaan 156 pelaajaa ja tasoitusraja on yhdeksän.

BMW Kytäjä Challengen tuomarina toimii arvostettu Arto Teittinen, jolla on kokemusta tuomaritehtävistä mm. kuudesta golfin major-kilpailuista.