Kytäjä Golf esittelee kesällä 2021 uudenlaisen tapahtuman, jossa kilpagolfarit pääsevät nauttimaan Kytäjästä huippuolosuhteissa. BMW Kytäjä Challengessa aktiivisesti kotimaan kisoja kiertävät pääsevät pelaamaan huippukuntoisisia Kytäjän kenttiä kilpailuvirityksillä ja kokemaan samalla uudelle tasolle viedyt kisajärjestelyt.

“Olemme sijoittaneet tapahtumat kilpailukalenteriin niin, että pääasiassa kotimaassa kilpailevilla on hyvä mahdollisuus osallistua molempiin kisoihin. Tapahtumien päiviä valittaessa olemme huomioineet mm. Finnish Tourin ja Mid Tourin osakilpailut”, kertoo Kytäjä Golfin toimitusjohtaja Jukka Koivu.

BMW Kytäjä Challengen kilpailut ovat kaudella 2021 sunnuntaina 6.6. ja lauantaina 31.7. Kesäkuun kisa on Kytäjän North West -kentällä ja heinäkuussa pelataan South Eastilla.

“Kilpailukenttien lisäksi panostamme tapahtumaan niin, että pelaajat pääsevät kokemaan Kytäjällä kaikin puolin ainutlaatuisen elämyksen. Tavoitteenamme on tarjota osanottajille ns. Euroopan Tour -standardien mukaiset olosuhteet”, Koivu toteaa.

Ennen omaa lähtöaikaa ja kierroksen jälkeen pelaajilla on käytössä mm. players lounge, jossa heille on tarjolla syötävää ja juotavaa. Kilpailussa on palkintoina huippuluokan majoituspaketteja ja golftarvikkeita, esimerkiksi Callawayn fitattu draiveri. Molemmissa kisoissa on kaikilla par 3 -väylillä lähimmäksi lippua -palkintona Garminin golfkello.

Tutustu kilpailuinfoon ja palkintopöytään tapahtumasivulla!

Tasoituksettomana lyöntipelinä pelattavissa kilpailuissa naiset ja miehet pelaavat samassa sarjassa; miehet pelaavat kentät takatiiltä (SE 64, NW 65) ja naiset 55-tiiltä. Kumpaankin kilpailuun otetaan mukaan maksimissaan 156 pelaajaa ja tasoitusraja on yhdeksän.

BMW Kytäjä Challengen tuomarina toimii arvostettu Arto Teittinen, jolla on kokemusta tuomaritehtävistä mm. kuudesta golfin major-kilpailuista.