Aurinko lämmittää ja kentän avaaminen lähestyy. Vaikka kentän avaaminen on vielä lumen ja roudan peitossa on hyvä alkaa valmistautumaan jo tulevaan golfkesään.

Kevättalkoot

Perinteiset kevättalkoot järjestetään la 28.4. kello 9 – 14 (aloitusaikaa tarkistetaan mikäli on yöpakkasia). Kevättalkoiden tarkoitus on kenttämestarin ja puutarhurin ohjeiden mukaisesti siistiä ja kunnostaa kentän alueita yhteisvoimin kesää ajatellen. Talkootöiden lomassa nautimme myös ruuasta ja virvokkeista. Kaikki talkooaskareet eivät ole niin raskaita, etteikö jokaiselle löytyisi jotain, joten kaikki mukaan!

Kevättalkoisiin ilmoittaudutaan Golfboxissa, jotta osaamme varata riittävän määrän ruokaa ja virvokkeita, lämpimästi tervetuloa.

Rangen avaaminen ja rangekortin lataus

Rangen sulamista ja avaamisen ajankohtaa seurataan ja range saatanee auki viikolla 17, tarkka avaamispäivä ilmoitetaan myöhemmin. Rangekortti ladataan edelleen klubikortille:

 • Jos klubikortti jo on taskussa, niin etänä osakkaille ja niille jotka ovat sen maksaneet pelioikeuden yhteydessä.
 • Niille, joilla ei vielä klubikorttia ole, tehdään ja ladataan kortti klubilla.
 • Jos klubikortti on hävinnyt, voidaan tiedot siirtää uudelle kortille. Korvaava kortti on 10€.

Osakkeenomistajan uudet edut

 • Osakkeenomistajan, joka pelaa omalla pelioikeudellaan (joko nimettynä tai pelilippuina), alle 21v juniori (lapsi tai lapsenlapsi) saa pelata ilmaiseksi osakkeenomistajan seurassa. Juniorin tulee olla Kytäjä Golf ry:n jäsen
 • Osakkeenomistaja saa henkilökohtaisista ravintolaostoksista -10% alennuksen. Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita, poislukien alkoholi- ja tupakkatuotteet. Alennus edellyttää klubikortilla tunnistautumista kassalla.
 • Kenttäyhteistyö Pickalan, Golf Talman, St.Laurencen, Vierumäen ja Kytäjän välillä. Kenttäyhtiöiden osakkeenomistajat saavat vierailla kumppanikentillä kaksi kierrosta per klubi ilman eri maksua tulevan kesän 2018 aikana. Peliajanvaraukset tehdään kunkin kentän vieraspelisäännön mukaisesti. Osakkaan tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä mennessään pelaamaan vieraskentälle yhteistyön merkeissä. Tätä osakkaille suunnattua etua voi hyödyntää osakerekisterin mukaiset osakkeenomistajat, jotka omistavat vähintään 50% osuuden osakkeesta. Etu on henkilökohtainen (ei voi siirtää) ja osakaskohtainen (2 pelikierrosta kumppaniklubilla per osakas) eikä etu ole käytettävissä osakkaiden omilla kentillä.

Vappubrunssi 1.5. ja äitienpäivälounas 13.5.

Ravintolan perinteiset vappubrunssi ja äitienpäivälounas avaavat ravintolakauden.

Bägikaapit

Bägikaappivarasto avataan ma 23.4. ja bägikaappeja voi käydä itselleen lunastamassa. Toimii vanhalla kaavalla, eli tuo mukanasi lukko -> ota itsellesi avoin kaappi ja laita lukko kaappiin -> maksa kaappi tämän jälkeen klubilla.

Tapahtuma- ja kilpailukalenteri

Tapahtuma- ja kilpailukalenteri on muuttanut kotisivujen etusivulla paikkaa ja löytyy jatkossa lähtöaikojen alapuolelta. Löytyy myös normaalisti valikosta.

 

 

 

 

 

 

Viikonlopun checklist:

 • mailat ja varusteet kunnossa?
 • jäsenmaksu maksettu?
 • pelioikeus hankittu?
 • hoitovastike maksettu?
 • pelaatko nimetyllä pelioikeudella vai lipuilla? Muista tehdä pelioikeusilmoitus
 • tarkista että tietosi ovat oikein Golfboxissa
 • jäsenetuihin kuuluva vapaaehtoinen GoGolfin jäsenyys aktivoitu?