Online Golfklubissa uusia videoita

Viime syksynä avaamani Online Golfklubi kasvaa ja kehittyy tasaisesti. Kuvasimme heinäkuussa uuden yli 20 videon satsin oppitunteja. Nämä ovat nyt leikattu lopulliseen muotoon ja latailen niitä parhaani mukaan Klubin sivuille. Videoiden lataaminen ja niihin liittyvien tekstien tekeminen on hidasta puuhaa, mutta pari ensimmäistä näistä uusista on jo valmiina. Voit käydä katsomassa esimerkiksi tämän – puttiote.

Klubissa on tällä hetkellä yli 200 Jäsentä. Saamani palaute on ollut hämmästyttävän hyvää ja kannustavaa. Mutta tiedän että se ei ole mitenkään lopullisesti valmis, ajattelenkin että siitä tulee pitkälle tähtäimellä erinomainen apu golfin oppimiseen.

Jos haluat tutustua tarkemmin Klubin ideaan voit lukea ”myyntisivua” täältä – online golf. Ja jos olit halukas liittymään mukaan, muistutan vielä että Kytäjän jäsenille on oma edullisempi hinta joka löytyy ainoastaan käyttämällä tätä linkkiä http://vaalasgolf.com/checkout/?product_id=723 Klikkaa linkistä kassalle ja seuraa ohjeita, jos törmäät pienimpäänkin ongelmaan laita minulle viestiä.

Terveisin

Antti Vaalas

antti (at) VaalasGolf.com tai 050 5667167