Kesän alkuun on luvassa uudenlaisia opetuksia joista olen erityisen innoissani. Fluid Motion Factor on pelaajille jotka vain haluaisivat päästä käsiksi omaan osaamiseen varmemmin kentällä. Kaikki tiedämmä että lyöminen kentällä on usein rangea vaikeampaa. Self-scramble treenit ovat tehokkainta mahdollista peliharjoittelua. Voit lukea kummistakin lisää täältä http://vaalasgolf.com/opetus/

AimPoint Express klinikat tietysti jatkuvat normaalisti. Muista että jos olet jo käynyt Express klinikan olet tervetullut kertaamaan veloituksetta. Ja jos et ole vielä käynyt, olisiko tämä se kesä jona opetella lukemaan puttilinjat tarkemmin?

AimPointista voi lukea lisää täältä http://vaalasgolf.com/aimpoint-express/ Samalta sivulta löytyy alkukauden kalenteri ja ilmoittautumislinkki.

Fluid Motion Factor klinikalle voi ilmoittautua täältä.  Linkissä on toistaiseksi klinikat su 15.5 klo 13-16 ja pe 20.5 klo 10-13. Lisää ajankohtia on tulossa.

Self-scramble pelitreeneihin voi ilmoittautua täältä. Linkissä toistaiseksi treenit pe 20.5 klo 15 ja ke 25.5 klo 16. Lisää tulossa.

Touko- ja kesäkuussa on maanantai aamupäivisin tarjolla ryhmätreenejä klo 10-12. Näet koko ohjelman faktoineen yhdellä silmäyksellä täältä: Treenejä Kytäjällä. Ilmoittautuminen tapahtuu samasta linkistä.

Senioritreenit Kytäjäläisille käynnistyvät myös toukokuussa. Linkki ilmoittautumisiin on tässä. Treenit ovat täynnä, mutta kannattaa ehkä pitää linkkiä silmällä jos peruutuksia tapahtuu.

Lopuksi, oletko kiinnostunut panostamaan peliisi vuoden ympäri? Olen paketoinut koko osaamiseni Vuosipaketeiksi. Lue lisää http://vaalasgolf.com/vuosipaketti/

Olkaa yhteydessä jos on kysyttävää.

Terveisin Antti

Antti Vaalas 050 5667167 tai Antti at VaalasGolf.com

http://VaalasGolf.com