4 tunnin GoGolfin Päivässä golfariksi green card -kurssit nyt Kytäjällä vain 59 € – Vinkkaa kaverillesi!

Tutkimusten mukaan lähes 60 % suomalaisista ilmoittaa olevansa kiinnostunut golfista. Silti lajin pariin on verrattain vaikea saada uusia harrastajia. Suurimmat syyt liittyvät vääriin mielikuviin golfin elitistisyydestä ja kalleudesta. Elitististä laji ei ole ollut enää pitkään aikaan, jos ikinä, mutta lajin aloittamisen kustannukset ovat pysyneet verrattain korkealla mm. tarpeettoman korkeiden green card -kurssien muodossa.

Perinteisesti green card -kurssit maksavat 100-200 €. Tällaisille kursseille ovat osallistuneet vain sellaiset henkilöt, jotka ovat jo päättäneet aloittaa lajin. Golfista uteliaat eivät suostu maksamaan lajin kokeilemisesta noin korkeaan hintaan. Tämän takia GoGolf loi nopeamman ja edullisemman tavan suorittaa green cardin ja tutustua lajiin. Näin saamme kursseille moninkertaisesti enemmän osallistujia ja lajilla on mahdollisuus sytyttää.

GoGolf testasi uutta Päivässä Golfariksi konseptia kaudella 2018 Kurk Golfissa ja tulokset ylittivät odotukset. Green card -kurssilaisten määrä lähes kymmenkertaistui edelliseen vuoteen verrattuna (43 -> 414). Kentälle lajiin tutustuneiden määrän kasvu toi moninkertaisesti potentiaalisia uusia golfareita. Kurssi on konseptoitu nyt kaikkien kenttien saataville ja nyt green cardin voi suorittaa Kytäjällä myös Suomen edullisimpaan hintaan 59 €.

Kurssin aikana käydään kaikki samat asiat läpi kuin pidemmilläkin kursseilla, mutta lyhyemmin. Lyöntitekniikat ja säännöt käydään läpi mutta niitä ei jäädä harjoittelemaan. Kurssilaiset saavat itseopiskelumateriaalia, johon lajin aloittamisen perusteet on tiivistetty. Näin olemme saaneet lyhennettyä kurssin kestoa ja tiputettua hintaa kaikkien lajista kiinnostuneiden kukkarolle sopivaksi.

 

Kutsu ei golfaava kaverisi kurssille

Ensimmäiset Päivässä Golfariksi -kurssien ilmoittautumiset on nyt avattu:

-15.7 klo 17-21

-29.7 klo 17-21

-2.8 klo 17-21

-12.8 klo 17-21

Ilmoittautuminen ja lisätiedot löytyvät täältä https://golftapahtumat.fi/eventcat/paivassa-golfariksi-kytaja-golf/?post_type=event

Kurssit pitää Antti Vaalas. Antti on käsikirjoittanut Päivässä Golfariksi-kurssien opetussisällön. Myös Antilta voi halutessa kysyä kursseista lisää.

Kategoriassa Ajankohtaista, Seura tiedottaa