Hei, vuosittainen 24h golftapahtuma lähestyy ( 26.6 – 27.6.2017 ) ja edelleen etsimme aktiivisesti mukaan sponsoreita. Tapahtuman kaikki tuotto suunnataan lyhentämättömänä Kytäjän junnuille. Toiminnalla tuetaan mm.:

  • Kytäjä Golfin junnupäiviä
  • Kytäjä Golfin perhepäiviä
  • 2017 aloitettu 5 kentän yhteistyö matalan kynnyksen pelaamiselle junnuille.
  • Suomalaisten golfpelaajien kutsumista mukaan junnupäiville. ( Sanna Nuutinen , LET pelaaja )
  • Tyttöjen golfleiri Kytäjällä.

Ideana 24h golfissa on sellainen, että Kytäjän pelaajista muutama kiertää pelaten Kytäjän SE / NW kenttää 24h. Tarkoituksena on tietenkin pelata mahdollisimman hyvin, sillä jokainen reiällä tehty tulos voi tuoda tukeasi junnuille.

Tukesi muodostuu , joko tukemalla tätä tapahtumaa suoralla lahjoituksella. Tai voit sitoa lahjoitettavan määrän tekemäämme tulokseen. Tällä hetkellä varmoja pelaajia on 2kpl. Allekirjoittanut ja seuran kapteeni Lauri Jutila. Mutta on mahdollista, että tätä joukkoa vahvistetaan vielä 2-6 pelaajalla.

Tulospohjainen lahjoitus muodostuisi pelaajien taidoista pelata väylä. Peli pelataan tiiltä 55. Jos pelaaja pelaa väylän par tulokseen, eli väylän ihanteeseen, niin silloin korvaus olisi määritelty summa. Minimi summa par tulokselle on kuitenkin 0,5€. Jos haluat lahjoittaa enemmän par tuloksesta , on tämä mahdollista.

Jos pelaaja pelaa väylän alle ihanteen, korvaus olisi 1€ tai asettamasi suurempi summa. Esim. -1 olisi 2€, -2 olisi 10€ ja ”holari” 100€. Voit kuitenkin nostaa summaa mieleiseksesi.

2015 pelatussa tapahtumassa oli 4 osallistujaa. Kiersimme kenttää 24h aikana 6 kertaa. Matkaa kertyi kävellen yli 60km. Pelattuja väyliä yhteensä 108. Kierrosten aikana saimme kahdella väylällä suoritettua -2 eli eaglen sekä mukavasti par ja -1 tuloksia.

24h golftapahtuma on kansallinen tapahtuma ja siitä löytyy lisää infoa (https://golf.fi/24h-junnugolfille/ ) golfliiton sivuilta.

Tapahtumasta tulemme olemaan vahvasti näkyvillä somessa (Twitter , Instagram, Facebook ) sekä yrittää saada tapahtumasta yhteenvedon paikallislehteen. Julkaisemme vielä tapahtuman jälkeen yhteenvedon Kytäjän sivuilla, jossa tukensa antaneet mainitaan.

Jos junioritoiminnan tukeminen kiinnostaa sinua, niin soita:

Lasse Mäkelä ( junnuohjaaja ) , 040 8496360 ja keskustellaan lisää