KyG 10v. Juhlagaala 2014

Kytäjä Golf Ry:n 10 v. Juhlagaala oli Kalastajatorpalla lauantaina 26.9.2014. Kytäjän golfkansa oli pukeutunut parhaimpiinsa, herrat tummissa puvuissaan ja daamit mitä kauneimmissa juhla-asuissaan.

Juhla aloitettiin tervetuliaismaljoin ja -puhein. Avauspuheet pitivät seuran puheenjohtaja Esko Penttinen ja oy:n toimitusjohtaja Juha Repo.

Juhlan kohokohta oli Kytäjä Golf Oy:n ensimmäisen toimitusjohtaja Jari Hakkaraisen ja promme Antti Vaalaksen valmistelema katsaus Kytäjän 10-vuotiseen historiaan. Varsinkin tarinat kentän suunnittelusta ja alkutaipaleesta olivat todella mielenkiintoisia ja sisälsivät hauskoja juttuja kommelluksista ja vastoin- ja myötäkäymisistä kentän rakentamisessa.

Ilta sujui mukavien golfystävien kanssa hyvän ruuan, hauskan ohjelman sekä rytmikkään tanssin parissa.

Juhlan menu ja ohjelma:

MENU
Alkumalja: René Barbier Brut Resarva, DO Cava, Spain
Menu Nordic bistro
Alkuruoka
Nordic Tapas: jokirapu skagen, porotartaria ja punajuurta, kylmäsavusilakkamoussea saaristolaisleivällä L
Pääruoka:
Chateaubriand, häränrinta-tattirilletteä ja paahdettua valkosipulikastiketta L, G
Jälkiruoka:
Suklaafondant, toffee-valkosuklaakreemiä ja vadelmasorbettia
Valkoviini: Gruner Veltliner von den Terassen, Sepp Moser, Kremstal, Austria
Punaviini: Tormentoso Cabernet Sauvignon, Manvintners, Stellenbosh, South Africa

OHJELMA
Alkumalja
Avauspuheet, Esko Penttinen, Juha Repo
Alkuruoka
Valokuvauskisan palkintojenjako, Andy Fowlie
Pääruoka
Katsaus Kytäjä Golfin alkuaikoihin, Jari Hakkarainen, Antti Vaalas
Jälkiruoka
Musiikkia, tanssia, Teemu Harjukari & Taivaanrannanmaalarit