Mestaruuskilpailut

Seuran Mestaruuskilpailu on pelikauden tärkein tapahtuma! Miehet pelaavat 54 reikää (SE, NW, SE) ja naiset, seniorit ja veteraanit pelaavat 36 reikää (NW, SE).

Seuran mestaruudesta pelattiin ensimmäisen kerran vuonna 2003. Naisten mestaruudesta pelattiin ensimmäisen kerran vuonna 2004, senioreiden vuonna 2006 ja veteraanien vuonna 2011.

Pelimuoto on yksinkertainen – tasoitukseton lyöntipeli taaimmaisilta tiiauspaikoilta – vähiten lyöntejä tarvinnut pelaaja voittaa!

Mestaruuskilpailua varten kentät viritetään haastavimpaan kuntoonsa. Viheriöt nopeiksi ja reiät niiden viheliäisimpiin paikkoihin ja pelataan pitkiä reikiä takatiiltä. Mestaruuskilpailun viikonloppuna klubitalolla kuulee tarinoita loputtomasta puttaamisesta ja neljä yli parin painajaisista, kun kentät koettelevat kilpailijoita.

Haastavista olosuhteista huolimatta Seuran Mestaruuskilpailussa ollaan nähty monia loistosuorituksia, kuten kaksi kierrosta alle 70 (69 – Niko Helin vuonna 2006 ja Andy Fowlie vuonna 2009) ja paras yhdistetty voittotulos, 214 (71, 73, 70 -Kalle Kangas vuonna 2012).

Kisainfo 2017:

Kenttä ja aika: South-East ja North-West, la-su 19.-20.8.2017
Osallistumisoikeus: Kytäjän jäsenet.
Kilpailumaksu: Ei kilpailumaksua.
Sarjat ja pelimuoto:  Miehet, naiset, seniorimiehet, seniorinaiset, veteraanimiehet.
Tasoitukset:  Seuran mestaruuskisat pelataan ilman tasoituksia.
Ilmoittautuminen:  Ilmoittautuminen caddiemasterille tai Golfboxin kautta. Ilmoittautuminen päättyy
Palkinnot:

Kilpailussa palkitaan kolme parasta pelaajaa.

Tasatuloksessa voittaja ratkaistaan uusinnassa, joka pelataan heti tulosten laskennan jälkeen.

Muita määräyksiä: Golfauton käyttö seuran mestaruuskilpailuissa on veteraanisarjassa (M65) kilpailevia lukuun ottamatta kielletty. Veteraanisarjassa kilpailevat voivat käyttää autoa myös ilman lääkärintodistusta.
Kilpailun johtaja: Kilpailutoimikunta