Kytäjä Club Tour (KCT)

Kytäjä Club Tour (KCT) on kaudella 2012 ensi kertaa pelattu, koko kauden kestävä ja jäsenistön kesken pelattava kilpailusarja, kytäjäläisten oma Tour.

Kilpailun rakenne muistuttaa PGA Tourin ”FedEx Cup’ia” ja European Tourin ”Race to Dubai’ta” … kauden aikana Kytäjällä järjestettäviin kilpailuihin osallistuvat pelaajat saavat KCT-rankingpisteitä menestyksensä perusteella. 30 eniten pisteitä kerännyttä pelaajaa kilpailee KCT-finaalissa (Kytäjä Tour Championship’ssä) kauden lopussa.

Tourin pistelaskujärjestelmä on sellainen, että jokaisella finaaliin mukaan päässeellä pelaajalla on mahdollisuus tulla kruunatuksi KCT-mestariksi … finaalin panokset ovat siis korkealla!

Lähes kaikista Kytäjällä kauden aikana järjestettävistä seurakilpailuista voi siis saada KCT -rankingpisteitä. Pisteitä kertyy myös ennalta ilmoitetuista avoimista kilpailuista, jotka pelataan Kytäjän kentillä.

Tämä uusi kilpailusarja paitsi kannustaa osallistumaan seuran kilpailuihin, se myös palkitsee tasaisen menestyksen kauden aikana ja tarjoaa vielä huippujännittävän finaalin kilpailukauden loppuun.

Kisainfo 2017:

Kenttä ja aika: KCT-finaali järjestetään South-East kentällä, la 23.9.2017
Osallistumisoikeus: KCT-ranking pisteitä kerätään vuoden aikana useista Kytäjän seuran kilpailuista. KCT-rankingin 50 eniten pisteitä kerännyttä pelaajaa kutsutaan 23.9. järjestettävään finaaliin. Rankingin top30 on matemaattinen mahdollisuus voittaa KCT-tour.
Kilpailumaksu:  Ei kilpailumaksua.
Sarjat ja pelimuoto:  KCT-finaalin pelimuoto on tasoituksellinen lyöntipeli.
Kilpailun johtaja: Andy Fowlie