#golfbusted

Nyt murretaan myyttejä!

Golf ei ole vain harmaahapsisten tosikkojen ajanvietettä, etkä sitä pelataksesi tarvitse aatelisarvoa, saati Ferraria. Unohda ennakkoluulot, tule Kytäjälle ja koukutu golfiin! Golfin pelaaminen Suomen parhaimmiksikin kehutuilla Kytäjän kentillä on ainutlaatuinen elämys. Näissä henkeäsalpaavissa maisemissa pelatessa kaikki muu unohtuu ja voi keskittyä vain itseensä. Elämyksen viimeistelee Ravintola Kytäjän golfmenu.


Nyt kannattaa vaihtaa kesäksi golfiin! Minkä tahansa talvilajin harrastajalle ensimmäinen pelikerta puoleen hintaan. Sano vain maksaessasi tunnus #golfbusted.

Kysy myös opiskelijapaketteja!


Amateur hour

Haluaisitko kokeilla golfia, muttet tiedä, mihin suuntaan palloa lyödään, pitääkö päällä olla pikeepaita tai miten peli oikein voitetaan? Tervetuloa Kytäjän ensikertalaisten kokeilutunneille ottamaan selvää, mistä lajissa oikein on kyse. Pakettiin kuuluu kaikki tarvittava: matalan kynnyksen opastettu golfkierros, varusteet ja upeat puitteet. Päivän voi viimeistellä Ravintola Kytäjällä oluen ja burgerin äärellä tai vaikka poksauttamalla pullon kuohuvaa. Ei paha!

Hinta alkaen 35 €/hlö

Opetus tapahtuu 4-10 hlön pienryhmissä, ryhmähinta 350 €.

Jätä yhteydenottopyyntö tai soita 0194565711, niin opastamme sinut golfin saloihin!


Porukalla puttaamaan

Mikä olisikaan parempi tapa ottaa vapaata työkiireistä kuin ajella golfkärryillä keskellä suomalaista maalaisidylliä, lyödä palloa niin kauas kuin sielu sietää ja hengittää maailman puhtainta ilmaa? Eipä monikaan – Golf on hyvinvointia parhaimmillaan. Kerää työ- tai ystäväporukka kasaan ja vietä elämyksellinen päivä golfin parissa. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän tarpeisiinne sopiva paketti.

Yli 8 henkilön ryhmille jälkipelit Ravintola Kytäjän burgerimenun äärellä kaupan päälle.

Jätä yhteydenottopyyntö tai soita 0194565711


Haluan olla Tiger

Puraisiko golfkärpänen, ja nyt ilmaputtailet kassajonossa ja heilutat mentaaliswingiä työpaikan kantiinissa? Tässä on elämäsi tilaisuus aloittaa golfin pelaaminen ihan tosissaan, vaikka tavoitteiden kera. Kytäjä Golfin starttipakettiin kuuluu ensiluokkainen opetus, green card- suoritus, Kytäjä Golfin jäsenyys ja 4 pelikertaa Suomen upeimmilla kentillä. Lisäksi tarjoamme asiantuntevat vinkit muun muassa varusteluun ja pelioikeuksiin. Aloita tiesi maailman kentille Kytäjältä, ja olet jo pitkällä!

Hinta 199 €/hlö
Meillä voit maksaa myös osamaksulla!

Opetus tapahtuu pienryhmissä.
Kysy lisää ja pyydä tarjous täältä (yhteydenottolomake) tai soita numeroon 0194565711, niin kerromme lisää.

 


Haluatko täydellisen irtioton?

Kytäjän järvimaisemissa on yhdeksän vuokrahuvilaa, joissa on kaikki, mitä tarvitset pieneen todellisuuspakoon. Upea kartanomiljöö on omiaan viimeistelemään myös ainutlaatuisen golfelämyksen. Tutustu huviloihin täältä.

 

Ota yhteyttä

  • Syötä luku, joka on isompi tai yhtä suuri kuin 1.
  • Jätä vielä yhteystietosi